Ingredienser:
	  Fyllning:
3 dl vispgrädde
75 g röda Vinbär
3 st bananer
0,5 krm flingsalt
397 g karamelliserad mjölk
50 g daim
Pajdeg:
120 g smör
300 g digestive original	  
 
    	
	1. Mixa kexen till ett smul i en matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulorna.
2. Lägg ett bakplåtspapper i en springform ca 22 cm i diameter. Tryck ut kexblandningen i formen och låt stå i frysen i ca 10 min.
3. Blanda karamelliserad mjölk med flingsalt. Vispa grädden och fyll en spritspåse. Skiva bananer och hacka daim.
4. Ta ut pajbottnen från frysen och ta loss den från springformen. Lägg den på ett fat och fördela den karamelliserade mjölken över. Fördela ett lager bananskivor över och spritsa över grädden. Dekorera med extra bananskivor, hackad daim och små klasar av vinbär. Servera meddetsamma.